jjossann

Alla inlägg under februari 2010

Av Josefine Lindqvist - 14 februari 2010 15:00

I'm gonna make a change

For once in my life
It's gonna feel real good
Gonna make a diffrence,
gonna make it right
....
I starting with the man in the mirror
And I asking him to change his ways
No message could have been any clearer
If you want to make the world to a better place
Take a look at yourself and then make the change


                                                   
                                          


Rolig kväll igår efter lite krångel men slutade bra på alla sätt :).


Kom mer eller mindre precis hem ifrån Martin, alltid lika kul och mysigt hos han <3 Fick en halv vattenflaska på mig bara.. eller nja han fick nog hela flaskan på sig när jag tänker efter. Jag vinner alltid! Nu serrni blir det att dra till stallet, ska bara käka först..


Och förresten så är det ju alla hjärtans dag idag! Glad Alla hjärtans dag alla! :D eller hur säger man ?


Jag kommer säkert inte till stallet när det är ljust. Är alltid så seg. Men igår red jag ut i det fina vädret. Av ren timing så fick vi sällskap av Erika och Minell. Tur det, annars hade det slutat med att jag fick gå med Rutis!
Får se om jag kanske rider ut en kort bit idag med, eller på gärdet längre bort.

Jag har haft tur.. Jag har världens bästa Martin, och världens bästa Rutan :D<3

Av Josefine Lindqvist - 12 februari 2010 21:39


"Let us die young
or let us live forever
we don't got the power,
but we never say never

Do you really want to live forever?

our life is a short trip.. "


                                                  


                                       


Tröttnar aldrig på den låten. Nu skrev jag inte precis som den är, men lite som är meningsfullt i den liksom :)

Min häst blev skodd igår.. Hon skötte sig riktigt bra, även fast jag proppa i lugnande medlet lite sent. Tror hon spotta ut det mesta eftersom jag är så seg med att vinkla hennes huvud uppåt. hmm.. jadu.

I morse var jag och böt täcke på min lilla häst, cyklade från och till. Det ni ;).
Sedan kom Krullis hit en stund och sedan bar det av till hans hem "stad" degerförs för att äta... sushi. Det var möms måste jag säga.. lr det brukar va godare.. Det är det jag säger.. degerfors? ^^ Fast har ju svar på att det finns en bra degerforsare i allafall.
Vad gör jag nu? jo jag har precis duschat efter att ha vart i stallet. Hade kvällen så kom hem littö sent.. som vanligt. Red i ridhuset, blev ett barbacka pass. Hon skötte sig jättebra, eller efter en del tjafs gick hon super!. I vänster galoppen går hon som en klocka nu, mer eller mindre.. I högergaloppen blir fattningarna bra men resten av galoppen blir.. vild skulle man kunna säga. Så sket i formen, tvingade henne att galoppa lugnt på en mindre volt. Avsaktning till trav några steg. Galopp så gjorde jag sådär tills hon blev lugn och sökte sig ner av sig själv. Hon är så duktig men hon kan allt bli lite tjurig den där. Traven därefter var lite svår men med lite ridning så använde hon energin rä

tt och ooh vad hon trampa! Blir så glad :D jaja nu ska jag sluta tjata och åkta till Krullis, manfred, krulltotten, locken eller helt enkelt Martin i degerfors!


Ha det gott!

   





mina söta på ett och samma kort!
inte varje dag :) <3





Av Josefine Lindqvist - 10 februari 2010 11:40

Sitter och softar liiite framför datorn såhär va.. käkar lite godis..

Okej, ne men egentligen skulle jag med till säffsen men som alltid blir det något med lilla mig som gör att jag inte kan följa med. Gick upp halv 6 och gjorde iordning allt. Men så fick jag en helvetes huveverk och fick antagligen migrän eller så var det något annat sjukt.. Fråga mig inte! Så nu sitter jag kvar här. Har en chans att komma ikapp lite med skolarbeten nu iallafall, och det är bra!


Va uppe i stallet i morse också, böt täcke på lilla tösen. Om jag hade följt med hade jag troligen glömt bort det.. oups! ^^ Har även ändrat lite på bloggens utseende.. Lite bättre i allafall :)


"Så häng dom högt, häng dom långsamt, men häng dom högt.
Jag kräver hämd.

En tidig morgon. Född till tönt.


Så lägg dig ner och sov lilla syster, bara lägg dig ner och bida din tid nu 
Jag vet du vet vad som måste ske nu, jag tror stenhårt på din plan.

Häng dom högt
Häng dom högt

När du grät på festerna, var jag aldrig bjuden dit
Du föll isär inför gästerna. Jag byggde upp dig bit för bit igen.

Bit för bit igen... "


Kent - Töntarna

mycket bra! :)

Ha det gott nu!


Hedda :)

Av Josefine Lindqvist - 9 februari 2010 10:54

Klarar inte dessa krav!

Nu har jag fan fått nog. Varför skolan, varför alla arbeten, varför så lite motivation? Jag orkar inte. jag mår piss nu helt enkelt. Det tar kol på mig. Det är inte det att jag är lat.. eller en liten del kanske, men jag vill orka med skolan, att lyckas med den. Men orken finns inte. Jag är ledsen varje jävla dag och jag vet inte vad jag ska göra åt det. Dagarna går och går, vet knappt vilken dag det är. Allt börjar och slutar likadant. Vad är det här för helvette vi har hamnat i. Jävla jordklot va fan! Någonting måste ske för att jag ska orka det här. Ett mirakel skulle sitta fint!. Men sånna finns det ju dock inte gott om. Men jag vill bara att folk ska fatta att jag försöker verkligen.. Jag är inte bara lat liksom.. känns rätt konstigt kanske.. Hur kan man va hemma om man inte är sjuk.. jadu, det undrar jag också.. Jag är väl störd i  huvet eller nått liknande.


Hade fått  kommentarer av AnnisPannis. Va glad jag blev, längtar tills gtb horse show nu. Det ska bli så kul :D. Det har börjat bleve bättre med rut nu också, så det känns gött. Men du får gärna komma och hjälpa mig om du vill :D uppskattar jag!


Nej nu ska jag göra klart lite som jag ligger efter med. Så jag gör någon nytta!


Hedda :)

Av Josefine Lindqvist - 7 februari 2010 18:39

Ja, dagen idag har varit mycket fin. Skrittade ut med Rut .. eller gick största delen eftersom inte jag vill ta itu med vissa fighter bland en massa folk och bilar. Så vågar jag inte heller. Men istället för att vända om, hoppade jag av och gick i en timma kanske, en ganska lång sväng  . Jätte gött var det att bara gå med min älskade vän bredvid mig. Finns ingen bättre! Hon lyssnar väldigt bra nu också.Tummen upp för det:) Lite gladare idag förövrigt. Tror det är solen! :)  

Av Josefine Lindqvist - 6 februari 2010 22:16

Har hållt allting inom mig, så när tårarna väl kommer känner jag mig svag & värdelös.. Jag tycker det hjälper att tänka, att varje enskild tår har en speciell mening & händelse. Känns som allt ont och dåligt sköljs bort.. Men tyngden från bröstkorgen och axlarna kommer jag nog få bära på ett tag.


Enkans Triumf har gjort att jag har fixat det här! Hon är min sol när det är mörkt. För varje dag märker jag hur ömt, varmt och ärligt hennes hjärta är. Hon är det bästa jag någonsin kunnat skaffa mig. Jag tackar Gud, om han nu ska finnas kan han väl göra det nurå(!), för allt det goda jag har fått i allt det onda och mörka. Jag har behövt och behöver all glädje och värma som mest nu.. Allt som trycker ner mig, gör mig ledsen och till en mer obetydlig människa ska jag skita i.. Det finns inte i mitt liv.


Jag ska försöka leva mitt liv med värde, men just nu vet jag inte hur!

Men det är mitt problem..


ska värma en kopp varm O'boy.. Det värmer vilken själ som helst!


Ha det gott!

    


& Förlåt.. att jag är som jag är.

Av Josefine Lindqvist - 5 februari 2010 15:16

Wow! Mitt första inlägg för i Februari!  
Har varit ganska trött på allting så har inte orkat blogga, har varit mer eller mindre i en down period. Men nu börjar det ljusna! Släppte ut hästarna i förmiddags, solen sken och det var underbart.. Passade på att sitta ute och smörja tränset inför träningen i kväll.. Lika bra att göra det när det väl ska visas lite. Blir aldrig av annars. Så där fick jag i mig en del D.. E (?) vitaminer, som var väl behövligt. Min Lilla Rutan är så söt. Kunde kolla på henne i hagen hela tiden. Gumman!

Är väldigt hungrig och ska börja göra mig iordning för att dra till stallet. Träningen börjar halv fem.. Kommer säkert bli stressigt för mig sooom vanligt.. Men var med Jessie idag till hennes Zavoy, som hon har varit ifrån nu rätt länge på grund av sina jävla sjukdomar hon drar på sig^^ Lilla Persika! . Ikväll ska jag till degerförs till Krulltotten Martin, får se när jag är klar med Rut också.. Är inte alltid den som är snabb att göra saker.. Men ska göra mitt yttersta.. och det är possetivt! För jag vill ha Fredags myyyys 


Ikväll ska jag även anmäla mig till tävlingen i Botorp. LB2 ska vi starta in that case :D.

Och det ska bli väldigt kul! Men nu är det dags för mig att sticka ifrån min älskade dator!


Hade gott, gott folk :D 


Ovido - Quiz & Flashcards