jjossann

Alla inlägg den 26 mars 2010

Av Josefine Lindqvist - 26 mars 2010 13:13

Hej igen! Skriver ett litet extra inlägg här angående medryttare på Rutan en till  två dagar i veckan. Om någon känner sig intresserad så hör av er. Det har nämligen blivit lite för mycket för mig att åka varje dag och hinna rida henne ordentligt. Skulle vara kul om du är hoppintresserad så Rut får bli lite mer hoppad än hon har blivit.


Det är världens bästa häst så passa på :) <3


Har även lagt ut en annons :

http://marknad.hastnet.se/sok.php?marknad=4&typ=1


Ha det gott!

Av Josefine Lindqvist - 26 mars 2010 08:46

Idag är det ingen vanlig dag, fast jo men egentligen inte. Men det är min födelsedag och jag är 17 år. Känns nog ingen större skillnand om jag ska vara ärlig. Känner mig inte äns mognare, det kommer väl vid 18   . Fick lite roliga och bra saker av päronen. Skulle få lite mer ikväll, saker som kom lite efter i beställningen. Jag som inte ville ha något! Det är kul att bli överraskad.

Ridningen igår och dagarna innan det har gått käpprätt åt helvette! Är väl på grund av att hon fäller som hon sätter allt hon äger och har emot vad jag säger åt henne. Måste köpa B vitamin åt henne. Men hinner aldrig göra det. Tävlingen på Söndag kommer även den gå käpprätt åt helvette men det ska bli kul att göra henne fin i knoppar och allt. Jag ska rida programmet fullt ut även om det inte går som det går. Vi gör vårat bästa och jag ska försöka vara lugnare än Rutan, annars kommer vi nog vara mer i staketet än på banan.

Ikväll ska Martin bjuda mig på mat, så söt, sen hittar han säkert på något, som jag inte hade räknat med. Den lille jäkeln :D <3 Annars idag ska jag nog släppa Rutan i ridhuset. När hon är så här pigg går det knappt att arbeta henne. Ville Galoppa igår på hoppbanan, det gick ju inte så bra. Blir så förbannad, men det ska jag inte bli. Fast faaan vad envis och tjurig hästen kan vara ibland. Riktigt sto är vad hon är. Du brunstar hon och fäller samtidigt. Inte så roligt   <3


Jaja, nu ska jag sluta tråka ut er. Ha det gott


KramisBananis   

Ovido - Quiz & Flashcards