jjossann

Alla inlägg den 30 mars 2010

Av Josefine Lindqvist - 30 mars 2010 16:21

Tjudelu denna vackra eftermiddag! Solen skiner och gladara kan jag faktiskt inte bli. Dagen började med lite deppigheter från min del men skönt att det släppte. Det var nog bra att jag drog mig till skolan. Jag blir nog lite deppig av att gå hemma, även fast jag inte vill erkänna det. Det blir som en ond cirkel. Men nu ska jag skärpa mig. Upp till mig nu vad jag vill göra med mitt liv. Det är ju vad alla har sagt till mig också men har inte riktigt lyssnat, måste fatta det själv först.

Dagens tabb... Jag visste att jag hade tagit med mig min nyckelknippa med ett antal nycklar på till skolan.. När första lektionen var slut undrade jag vart den var, trodde jag hade tappat den någon stans men antagligen glömdes den hemma även fast jag verkligen ansträngde mig att taa med mig den för att inte bli utelåst.. Som jag då blev. Men fredrik   kom hem efter en kvart som tur var. Men just den grejen är så typsikt mig
.  Nu ska jag börja göra mig klar för att möta Becca kvart i 5 för att åka till stallet där världens bästa häst står. Rutan :D. Skrittade i ca 25 minuter igår, hon skötte sig bra, idag blir det en joggingtur med hästen i släptåg.. Får se hur långt jag orkar jogga efter vintervilan. Men någongång måste jag komma igång och tiden är inte riktigt på min sida så det ända jag kunde komma på var att ta med mig Rut. Väldigt bra för kommunikationen!.  


Nej nu ska jag skynda mig för en gångs skull.

Ovido - Quiz & Flashcards