jjossann

Alla inlägg den 22 mars 2010

Av Josefine Lindqvist - 22 mars 2010 13:29

Ja, nu är det såhär att jag ska tävla på söndag, om allt går som planerat. Jag är så nervös redan, men det måste försvinna annars kommer det gå skit. Klart man ska vara lite nervös men inte hyperventilera. Ska bara starta LB:1 så det är ju inga problem med rörelserna och vägarna det kan vi ju, bara det att jag blockerar allt när jag blir nervös. Blää. Frågan är, ska jag rida fram i kavajen? Jag är så osäker på allting, inte alls kul, men men det är ändå första tävlingen lokalt för mig och dressyr för henne. Tror jag. Kan programmet nu i allafall så ska bege mig till ridhuset med min kära vän och träna inför det. Toppen!


På tal om annat så gick jag hem tidigare idag. Min mage är inte att leka med, jag får så ont. Var lite halvt svimmfärdig där ett tag. Men så kan det gå. Tur att jag har en så snäll pappa som kom och hämta mig vid lunch. Fast han är ändå hemma idag så det var ju lugnt. Måste be om ursäkt för mitt förra inlägg, lite konstigt och oseriöst kanske man kan tycka men jag var bara lite halvt medvetande, ville bara hålla mig vaken ^^.


Nej nu ska jag plugga lite och sedan blir det promenad till stallet för att sedan åka till MarreMartin :) <3





  
Pappa med i stallet, mamma som tog kortet.. Detta från en program ridning. Hon ville bara ha mat hon men det är ju Rutan det:D Så glad att jag har Rutan, så rolig häst att arbeta med. Finns inte en dag då jag inte skrattar då jag är i stallet, hon lyser upp min dag, även om jag kan bli riktigt jävla förbannad på henne ibland också. Men har märkt att det är lättare att vinna hennes hjärta om jag fjäskar lite för henne och klappar, kliar lite. Då fick jag t o m borsta och klia på henne på maagen :D Maaagen!


Ha det gott!

Ovido - Quiz & Flashcards