jjossann

Alla inlägg under januari 2010

Av Josefine Lindqvist - 20 januari 2010 16:30

Kom precis hem ifrån skolan. Har skött mig riktigt bra idag. Känns rätt bra med skolan för tillfället. ska kämpa på. Men något som är liiite irreterande är att det inte går att cykla, knappt gå heller. Cykeln slirar ju som uttahelvete. Cyklade till och från stallet i morse. Var dyng svett när jag kom hem. Hade en tjugo minuter på mig att göra mig klar till jessie kom och hämta mig.. lr hennes mamma kanske man säger.. herre gud. Men jag hann mer eller mindre =).. Så nu har jag hela dagen fri från allt. Ska ta det lugnt så får jag se vad som händer. Nu ska vi i allefall hem till morfar som fyller år.. ska mumsa en massa fika.. mmm..^^


CiaoCiao =)

Av Josefine Lindqvist - 15 januari 2010 13:24

Dagarna går och allt känns på något sett meningslöst.  Jag orkar inte vara någon som jag inte är. Jag vill bara försvinna någonstans. Alla dessa krav är jobbigt för alla men jag är väl väldigt svag som person, förmodligen. Jag ska inte klaga, jag har ett bra liv det är inte det. Men det är fortfarande mycket som trycker ner mig. Jag trycker ner mig själv vid vissa perioder. Jag klarar inte av mig själv och därför kommer jag inte kunna klara av några andra förrns jag gör det. Därför skulle jag göra vad som helst för att åka och kanske praktisera någonstans eller fan skaffa jobb och hoppa av skolan. Men jag glömmer var soft och bra det är med skolan egentligen. Men just nu vill jag bara ha en förändring.

Var uppe i stallet och böt täcken på Rut i morse, hon mötte oss med sån typ uppskattning och bara heej. Det är min älskade häst jag ska lägga ner energi på nu. Hon känner på sig när det är något som är lite fel och värmer upp mitt hjärta varje gång jag ser henne och varje butt hon ger mig med sin lilla mule. Puss på min hästapolle!


 

Av Josefine Lindqvist - 13 januari 2010 17:42


   

Fråga mig inte. :) Tja föresten. Andra skoldagen avklarad då. Inte så farlig faktiskt. Rätt trött bara. Så var jag i stallet i morse så det är rätt gött att inte behöva stressa iväg nu efter skolan. Longerade min lilla prutthäst som var ganska pigg men samtidigt rätt lat ^^. Funderar på att göra klart arbetet en gång för alla nu och göra klart lite andra grejer som är lite sen. Så jag kan börja med det som ska in nästa vecka i stället .. Smartaste jag har klämt ut på länge .. med ord ur käften alltså. Eller skriver ju här dock men ajja man fattar väl hoppas jag! . 


Sen vet jag inte, ska försöka kolla på Götakanal 2 så att jag kan gå med Marre och se GötaKanal 3.. rätt så logiskt :) Usch vad jag har tråkigt. Jag vill sova eller bara kolla på tv.. Men nu måste jag ta tag i alla grejjer som jag ligger efter i. Jag får skylla mig själv. Lyssnar på musik i allefall!!.


sov gott om ett antal timmar nu om man inte är jävligt trött och somnar nu och sover hela natten. Va gött det skulle vara. Skulle jag kanske årka gå upp i tid till skolan .. men det skulle inte spela någon roll.. Skulle komma försent ändå. Rätt jobbigt att gå så det tar ju ett tag innan jag drar mig iväg också. Men idag fick jag skjuss.. Okej det här skulle va som ett avslut med det blev det tydligten inte. Jag bara skriver... Bättre att jag skriver för om jag ska prata hör man inte ett skit. Ajjjaaa.

Sov gott som sagt.. om ett antal timmar, lr inte :)



Ciiao!  frän jag är ibland asså xD

 




Av Josefine Lindqvist - 11 januari 2010 15:30

Älskar vädret.. Hade verkligen inte dåligt samvete att låta Rutan gå ut iallafall! . Även om det är kallt så sken solen rätt varmt. Hästarna står och solar sig, ser så mysigt ut :)

 

Haha måste bara säga att min häst är väldigt söt och trög. Som de flesta i min omgivning ;D .hmhmhmhmmmm.. Jag gick upp på bajshögen som är precis bredvid hennes hage. Tömmer skiten.. Så ropar jag på henne lite, hon bara kollar åt alla håll tills hon märker att jag var däruppe. Så söt var hon :) Skratta lite faktiskt. Folket som kanskeee såg mig måste trott jag var sinnessjuk or something wa. Sånt skiter jag i. Så skiner solen på henne så hon bara lyser upp :D

 

Kollade på Avatar i går. Var rätt bra, men rätt så seg till en början.. Svårt att koncentrera sig på den liksom. Men den blev riktigt bra mot mitten. Den hade en bra handling, och var jävligt välgjord. En film som behövs lite idag faktiskt. Fast känns rätt så skämmit när man märker hur människan egentligen är. så jävla girig och gör allt för att få det de vill ha. Tyckte filmen var härlig och rätt fräsig ;D . Värd att se !!

Men hade dock en störande krulltott bredvid mig som inte fattade ett dugg. Nejdå förlåt.   <3

 

Sitter vid skoldator nu, så har knappt några bilder. Rätt så tråkigt. Men nu ska jag försöka mig på idrottarbetet igen då. Är typ vid idrott i samhället. inte långt alltså :S.

Måste bara säga en sak, att jag är så glad för allt går så bra för dom som förtjänar det för en gångs skull. Jag skiter i att det blir jobbigt med skolan och alla arbeten som ska in som itne är inne. Det får väl ta sin tid då. Jag är glad eftersom, som sagt, rättvisan sätts i spel.. ;).

 

En stor kram till er alla :D  

Av Josefine Lindqvist - 10 januari 2010 09:49

Tja!

Vad gör jag!? . Jo jag sitter ensam hemma hos Martin i dfs och kollar på film. Rätt gött med det.. men grejen är att jag inte hittar min mobil men jag vet att jag hade med den. Den måste ligga i hans bil eller något.. Frågan är om jag vågar låsa upp den och kolla.. hmm.. om den är kvar vill säga. Men det här löser sig.. Mamma har damp på mig bara men annars är det lugnt.

Hade planerat.. när jag kommer till stallet sen att rida på gärdet, eller i sommarhagen i all snö:) Mysigt. Men först måste jag sätta mig med specialidrotten.. Annnars kommer det aldrig bli  klart eller bra. Jaja. nu ska jag gå..

 

ha det gott..

Hedda :)

Av Josefine Lindqvist - 8 januari 2010 16:19

Tja!  

Efter en mycket kall morgon och mycket spring med hästen i ridhuset sitter jag här.. framför datorn. konstigt :S . Snart ska jag börja göra mig iordnind, ska till Jessie som har lite fest hos sig. Ska vara där om knappt två timmar. Hur tänker jag ibland. Jag är usel på att planera. Rätt sjukt. Men nu ligger det till såhär sörrni att jag har laddat ner ett nytt program( PhotoScape), som jessie tipsade mig om carlstrom.blogg.se. Det är mycket roligt och får jättefina och roliga bilder. Inte alla dagar. Klart på Rutan också.. Kanske lite tråkigt. Höhö nejdå ;) . 

Jag håller på att frysa ihjäl och så är jag hungrig. Har inte äte någon mat idag. Bara macker och sånt skit. Men det är gott om man har oboy som jag har ;D höhö. Nej nu skriver jag en massa ointressanta sak er. Nu ska jag ta tag i mig själv.. varför känner jag i gen det, jo eftersom jag säger det till mig själv jämt.. men händer det något... hmm.. noep. Sakta men säkert kallar jag det :)

Släppte Rutan i ridhuset idag. Hon har haft så otroligt mycket energi att det knappt går att rida. Både hon och jag spurtade i ridhuset. Hon lite snabbare än jag dock. Men kul var det :) <3


Ha det gott ny gott folk. Ciao!

Är det en söt häst jag har eller vad?! :P <3



Av Josefine Lindqvist - 4 januari 2010 20:48

Tjenare!

Har ny bytt adress till den hära. Vet inte om det är bättre än blogg.se men det verkar så än så länge faktiskt :). Om inte så är det kul med lite nytt ibland. Lite förändring i tillvaron. Har kvar den andra, vill inte ta bort den. Har så mycket skrivet på den ^^ <3  


Var uppe ganska så tidigt i morse, Var i stallet kl 10 ungefär, slängde på Rutan sitt täcke och slängde sedan ut henne. Har även vart på stan med Elina och Emp, vi tog oss en liten fika. Eller när det är jag som äter den så blir det en rätt så stor fika. Fiika, fika , fiiika.. Så skrek jag jämt när jag var lite. haha :D Sedan hörni.. blir det spännande, lr ne ;D men jag åkte ialf hem lite tidigare med bussen så bytte jag om till stallklärna och gick och mötte Angie och Becca. haha, dom är ju något för sig. Blir alltid glad av dom. :). Jessie kom även till stallet, skulle kolla på Rutan för första gången, har haft henne i kanske 4 månader xD haha. men bättre sent än aldrig och jag uppskatta det. Även hjälpen jag fick. Rutan gick super! Det är så kul. Fast man får kämpa en del, men det är det verkligen värt :) Har världens goaste häst <3 Nej nu skriver jag väldigt mycket igen. Kan inte sluta . haha!

Imorrn ska jag upp skapligt tidigt iigen, men nu blir det en kopp varm oboy och kolla på någon film med mamsen och kanske pappsen. :) skulle behöva göra klart ett antal försenade skolarbetet också. Men hallå? Det är fan lov ju ;D det får bli i morgon. Det lovar jag!


Ha det mysigt nu och njut av snön! För det gör jag x)) ibland.   


Ciao!


 

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards