jjossann

Alla inlägg den 11 augusti 2011

Av Josefine Lindqvist - 11 augusti 2011 21:19

Är verkligen sådär, gött trött, längesen jag har varit igång och fixat i stallet som idag. Var där halv 12 ca så har jag tömt box, fyllt på grus (fyförfn så tungt) så det blev jämt i boxarna, kalkat, vattnat, sen torkat, sen fyllt på med torv, sen sist men inte minst fyllt på med halm, gaanska rikligt. Nu är halva stallet klart, väntar bara andra sidan med målning i möra, eller ev högtryckstvätt. Kom hem ca 5, vrålhungrig så köpte max på hemvägen, så fort mamma kom hem åkte vi ner till brukshundsklubben, "cirkelövning" inför utställning. Mycket lärorikt måste jag säga, något man nästan måste vara med på om man ska ställa ut, mycket man inte har en aning om annars. Dolly skötte sig fint för att vara första gången.. för oss båda. Blir ännu en nästa vecka och 3 september är Dolly nu anmäld till en utställning. Jag och Mammi ska nog till Askersund på lördag, bara kolla och se hur allt går till på en utställning. Ska bli kul!
      Förövrigt skulle jag iväg till Jennifers' house, but I didn't feel lika I was in a mood då jag ska upp tidigt i möra. Ska hinna rida Rut i möra också. Häromdagen gick vi upp på pallen, innan jag hoppade upp och efter. Lite frän känsla..

Ne nu blir det neegerbollar som jag gjort under tjat av min bror Fredrik som har något psykfel. Nu film, snart, om en stund, när the litte ones har bestämt sig att komma upp till civilisationen..

Just de,

Ha de gött, ciao!  

Ovido - Quiz & Flashcards