jjossann

Alla inlägg under augusti 2010

Av Josefine Lindqvist - 16 augusti 2010 20:11

Hallå. Hoppas att allt är bra. Jag känner mig märkligt lättad av någon anledning. Allt känns bara så kul i sig, det är inget problem liksom, allt löser sig. Ridningen går otroligt bra nu, var uppe väldigt sent igår eftersom vi hade varit på Kolmården jag, mamma, pappa och lillebror. Red klockan 21.30, hon blev lite grinig när jag ställde henne i gången och gjorde iordning henne, hon hade hoppats på att få kvällsmat antagligen. Men hon skötte sig så bra, blev ett lagomt pass. På Kolmården var det mysigt och rätt kul att se alla djuren, jag älskar ju djur så klart man inte tackar nej till att åka dit. Safarin var ju inte så mycket att hänga i julgran men det var kul att vara där med familjen, speciellt att göra något med Daniel, lillebror. Laddar upp lite bilder därifrån, ser inte så stekig ut men vad gör det? ;)


Idag då, jobbade från 09.00-13.00 som vanligt, jobbar ju ikapp nu för den tiden jag var sjuk, riktigt bra att jag fick göra så. Var hemma, åkte iväg och handla lite ingridienser med lillebror för att vi skulle baka. Blev sockerkaka med choklad överdrag med någon blandning av glasyr och blockchoklad. Provade lite nytt, alltid kul. ^^ Med Rutan gick jag en sväng och gjorde lite lydnad i stallet, hihi hon måste ju lära sig att stå stilla på gången utan att sitta fast liksom. Fast det kan hon allt. Haha så när jag går med henne, Becca och Jonna var med, även Wislana.. Deen vita ponnyn. Så stannade vi lite, Rutan tog ett stoort hopp över diket för att komma åt gräset.. Allt för mat, en smart brud den där RutanTutan. Tur att jag hade det långa grimskaftet till repgrimman. Nej nu ska jag sluta skriva, jag skriver inte ofta men när jag väl skriver så skriver jag mycket. Skulle nog kunna skriva vääldigt mycket mer, älskart när man väl sitter ner. Ploppar bara upp en massa saker i huvet som jag kan skriva. Men nu ska jag ge mig, ska upp och jobba i morgon, har nu en kopp te med honung och mjölk i brevid mig.. Snaaart ska jag rosta en macka. MUMS (gör som Becca)! :D


hihi, hare gött nu!


CiaoCiao 



Bilder här då:
                                 
eeh, aah de kunde ha varit bra, men är ju dock mobilbilder. Och som sagt så blir inte alla bilder som man tänkt sig,, *host* ;)

Av Josefine Lindqvist - 14 augusti 2010 10:59


Min häst är så otroligt underbar, min tjuriga märr! Träningen gick så otroligt bra igår, var så glad över henne.
Mina vänner är också helt underbara, träffade dom en stund igår hos Jonna, jag orkade mig iväg en stund, var helt slut men tur att jag kom iväg, älskar verkligen att umgås med de där brudarna!

Blev ett litet hejdå nu när Mimmi flyttar till Vreta, vi kommer ses igen men det känns lite sorgligt faktiskt. Hoppas du får det bra nu Mimmi :D<3


Hejs Svejs <3

Av Josefine Lindqvist - 9 augusti 2010 21:56

Tjenare, skriver ett inlägg till här. Men ridningen gick så otroligt bra och det var så kul att rida igen. Hon satt fast en del, visst, men jag tog igenom det och vips så gick hon så bra och det var så kul! :D Min underbara häst, kom fram till mig i hagen och skötte sig så snällt i stallet, inga överdrivna ryck eller liknande. Underbar dag i stallet. Becca kom och kollade när jag red en stund också, kul att träffana! :D


Nej nu ska jag duscha, är helt svett. Härligt, härligt ;)


Lev gött. Ciao!  

Av Josefine Lindqvist - 9 augusti 2010 13:22

Kom precis hem ifrån jobbet. Det gick allt bra, mådde dåligt i morse men gick över när jag väl kom dit. Ganska trevligt där faktiskt. Försöker fixa så att jag kan jobba nästa vecka också, eftersom jag har varit hemma så jag får alla pengar som jag ska. Tummenupp va ;). Just nu regnar det och det känns inte så motiverande att dra till stallet, så det får vänta ett litet tag, satsar mer mot kvällen. Funderar faktiskt på ridhuset idag :) På tal om annat, jag är så fruktansvärt hoppsugen, så någon dag här när jag är lite mer frisk ska jag sänka hindren på hoppbanan och skutta litte..Tufft, haha! :D


Nu ska jag käka nått, äär ganska så väldigt vrålhungrig. Seen blir det nog att mysa någon film innan stallet. Kan ju undra om jag kommer att bli ännu segare.. :S x)


Ses,


 
Rutans ruoompa är mjüük :D

Av Josefine Lindqvist - 8 augusti 2010 18:44

Sådär då, nu börjar söndagen lida mot sitt slut. Börjar känna av söndags ångesten för att åka iväg och jobba i morgon. Fast det kan vara rätt kul ioförsig, är ju bara ett antal timmar. Var uppe i stallet tidigt idag, hade morgonen. Så jag gav dom maten, sen släppte ut hästarna, förutom Rutan som jag pyssla lite med och drog iväg till hoppbanan och longerade min goa häst. Hon skötte sig suveränt både med och utan inspänning. Varför jag inte longerade igår som jag skrev var för att det krånglade till sig med passen i stallet. Den som skulle haft morgonen ringde mig på kvällen, frågade om jag hade vart där.. ? nej det hade jag antagligen inte, jag hade ju kvällen. Så hästarna kom ut kl 7 igår, tog in dom vid 10-11 (på kvällen alltså!!) igen.. Så kan de gå, stackarna. Jag har iallafall mockat till hästarna, gjort iordning all mat så slipper Lotta det när hon kommer hem, är nämligen bortresta under helgen. Jag börjar även bli friskare, förutom att jag snorar och hostar bedrövligt. På tal om något annat så är jag så trött på mobilen jag har just nu. Min vanliga blev vattenskadad uner P.I.P dagarna så måste köpa ett nytt batteri till den. Har istället mammas GAMLA mobil från stenåldern, jag lovar den är verkligen helt onödigt krånglig. Den är väldigt osmidigt upplagd och täckningen funkar inte överallt heller.. knappt i stallet!!.. Nej nu ska jag inte vara bortskämd, ska vara glad att jag kan nå folk.. Men vafan!.

 

Har precis vart i stugan btw, fiska lite med kastspöt, eller fiska och fiska, får ju aldrig någon fisk.. Mamma fick prova också, herre gud ;D . Den dära sjön, och bryggan är en underbar plats att bara vara på, så härligt och tyst liksom. Synd att stugan ska säljas nu när jag börjar vara där ^^.

 Har vart sugen att kolla på sagan om ringen eller liknande så ska nog sätta mig ner och göra det.. Blir nog konungens återkomst, årkar inte kolla igenom dom andra.. heahea

 

See yaah :D

 

CIAO

Av Josefine Lindqvist - 7 augusti 2010 13:20

..run around leaving scares
collecting our jar of hearts
and taring love apart.."


Jag är faktikst piggare idag och är rätt glad, känner mig inte så fräsch dock. Lyssnar lite på musik, kollade nyss på tv, jag älskar So you think you can dance. Nu när ni vet det så kollade jag på Gilmore Girls innan, även det rätt kul. Har inte kollat på det förut, en skådespelare är med i vampire diaries, mhmmhm.. ;)


En låt som jag har blivit kär i är Jar of hearts! Sök på youtube så kollar man på dansen från so you think you can dance med den låten. Så himla fint! ^^. Idag vare också en fin grej, de dansade till fix you med coldplay, mycket fint.. Man blir rörd..


Idag, med hästen blir det att longera henne, med tanke på att jag inte har ridit på typ en vecka är det nog säkrast, så kanske jag hoppar upp och rider en stund, eller så skiter jag i det och bara longerar.. Jag får se. Hostan är ju fortfarande fruktansvär. Rutan njuter nog utav vilan i allafall. Måste fixa hennes man lite. Herre gud hon ser helt ovårdad ut nu.. :S ajja så kan de va, Min älskade häst!


Jag vill nog ändra lite färg på mitt hår, är så trött på det!


Lev gött som vanligt :D Ciao

Av Josefine Lindqvist - 5 augusti 2010 12:21

Det blir ingen tävling nästa söndag trots allt. Var iväg till vårdcentralen idag och jag har öroninflammation. Så ska ta det lugnt och äta pencilin i fem dagar. Har inte hunnit träna och kommer inte hinna det heller. Synd är det men det går att leva med. Ska ju flytta sen så det ska ju hända en massa annat stohej i Rutans liv ändå. En mage har hon fått vill jag lova. Haha, jaja vi kommer igång med ridningen ordentligt till hösten, den här sommaren har varit lite halvdan med ridningen. Men hon behöver vara häst ibland också! På fredag nästa vecka blir det träning åtminstone, känns väldigt behövligt...


Nej nu ska jag iväg och göra sysslorna i stallet, för att sedan åka med resten av familjen till stugan, käka pizza och kolla på någon film.. Funderar på att ta med lillebror till bryggan och testa pappas kastspö som aldrig har använts. Herre Gud! Mamma tror jag kommer kasta kroken i ögat på Bror min eller liknande, men icke.. Jag kan! Några bottennapp är troligt... men inga ögon ska ploppas ut^^.


Lev gött!


Herrå :)

Av Josefine Lindqvist - 3 augusti 2010 13:44

Hemma ifrån jobbet idag. Har gått och blivit sjuk, något som man kanske inte är förvånad över.. Men ska åka till stallet snart i allafall, tänkte rida lite lugnt, skritta ut en liten bit. Ami red igår så hon har gått ett ganska hårt pass iallafall, känns skönt. Min lilla Rutan ska snart bli lillerudhäst, hoppas verkligen att allt kommer att bli bra för oss därborta. Jag kollade igenom lite bilder från i vintras, härliga vinter alltså. Rutan va så söt. Såg ut som en nalle! :D

Nu kom mamma hem från affärn, hon är inte så glad, glömde sitt kort hemma så var tvungen att åka hem och grejjer. Jaja that's life!

Ha're gött!
Hedda!

 




Ovido - Quiz & Flashcards