jjossann

Alla inlägg den 8 augusti 2010

Av Josefine Lindqvist - 8 augusti 2010 18:44

Sådär då, nu börjar söndagen lida mot sitt slut. Börjar känna av söndags ångesten för att åka iväg och jobba i morgon. Fast det kan vara rätt kul ioförsig, är ju bara ett antal timmar. Var uppe i stallet tidigt idag, hade morgonen. Så jag gav dom maten, sen släppte ut hästarna, förutom Rutan som jag pyssla lite med och drog iväg till hoppbanan och longerade min goa häst. Hon skötte sig suveränt både med och utan inspänning. Varför jag inte longerade igår som jag skrev var för att det krånglade till sig med passen i stallet. Den som skulle haft morgonen ringde mig på kvällen, frågade om jag hade vart där.. ? nej det hade jag antagligen inte, jag hade ju kvällen. Så hästarna kom ut kl 7 igår, tog in dom vid 10-11 (på kvällen alltså!!) igen.. Så kan de gå, stackarna. Jag har iallafall mockat till hästarna, gjort iordning all mat så slipper Lotta det när hon kommer hem, är nämligen bortresta under helgen. Jag börjar även bli friskare, förutom att jag snorar och hostar bedrövligt. På tal om något annat så är jag så trött på mobilen jag har just nu. Min vanliga blev vattenskadad uner P.I.P dagarna så måste köpa ett nytt batteri till den. Har istället mammas GAMLA mobil från stenåldern, jag lovar den är verkligen helt onödigt krånglig. Den är väldigt osmidigt upplagd och täckningen funkar inte överallt heller.. knappt i stallet!!.. Nej nu ska jag inte vara bortskämd, ska vara glad att jag kan nå folk.. Men vafan!.

 

Har precis vart i stugan btw, fiska lite med kastspöt, eller fiska och fiska, får ju aldrig någon fisk.. Mamma fick prova också, herre gud ;D . Den dära sjön, och bryggan är en underbar plats att bara vara på, så härligt och tyst liksom. Synd att stugan ska säljas nu när jag börjar vara där ^^.

 Har vart sugen att kolla på sagan om ringen eller liknande så ska nog sätta mig ner och göra det.. Blir nog konungens återkomst, årkar inte kolla igenom dom andra.. heahea

 

See yaah :D

 

CIAO

Ovido - Quiz & Flashcards