jjossann

Alla inlägg den 22 augusti 2010

Av Josefine Lindqvist - 22 augusti 2010 21:35

Har precis duschat. Ska packa resten av det jag ska ha med mig. Väskan är tung vill jag säga^^. Hur ska jag klara mig utan Rutan tills på fredag. Pussade på henne en massa innan jag gick hem. Snuttan! Kommer sakna alla här hemme men det ska bli kul att börja nu faktiskt. Hoppas att min ångest håller sig borta bara. Det får inte förstöra en gång till!!


Nej nu ska jag lägga mig så jag inte är trött i morrn bitti, går ju inte..Skriver när jag sitter på mitt rum på lillerud i morgon. :)


Hare gött herrå!

Av Josefine Lindqvist - 22 augusti 2010 15:22

Tjenare. Har nästan precis  varit iväg och handlat lite till i morgon med mamma. Saker som jag behöver till Lillerud:). Avmaskningsmedlet (till Rutan då) fanns inte hemma på apoteket, förvånat?.. nej. Så mamma få väl försöka lösa det i morgon. Vädret var nyss grått men nu är det faktiskt sool. Men jag håller mig inne ändå. Stallet blir det senare sen. Igår kväll blev det lite spontant, jennifer, Angelica och Mimmi kom hit. Skulle egentligen vart i baracken med alla stalltjejera men det blev inte så, så de fick komma hit om de ville :D Resten vet jag inte vad de gjorde men jag tyckte det var jättekul att några kom hit! Jag har sånna söta vänner :):)<3


Nej nu ska jag packa lite.. eller ganska mycket x)


Hedda  

Ovido - Quiz & Flashcards