jjossann

Alla inlägg under juli 2010

Av Josefine Lindqvist - 12 juli 2010 12:37

Usch, livet kan bara ta sig någonstans!. Allt känns bara skit sen jag kom hem ifrån nybygget.. Allt är så bra därborta, hinner inte tänka på allt vardagligt och jobbigt här hemma. Ingen som riktigt förstår heller, ingen kommer någonsin att göra det. Skulle kunna ligga hemma och gråta en hel dag hemma utan anledning. Nej nu längtar jag till skolan börjar, flytta tii karlstad med hästen och bara komma hem ibland. Vill bara att den här helvetes sommaren ska ta slut.


Något jag vill göra nu är att åka och kolla på Eclipse!! Är så nyfiken på att se den..


Lev gött..

 
ignorera mitt ansikte.. ser ut som en tjock unge^^.. Älskar er tjejer! <3

Av Josefine Lindqvist - 10 juli 2010 18:36

.. vårat nya på nybygget, det har vi Maya att tacka för!


Veckan var obeskrivligt bra, den går inte att förklara i ord, för det var vi som upplevde den som vet hur det var, och lägret var helt underbart!


Rutan skötte sig bra, om inte annat så var det en erfarenhet för oss båda, mycket kul i slutet då ridningen började löna sig.


Orkar inte skriva så mycket mer, bara att jag är hemma och att veckan var underbar, fast samtidigt väldigt uttröttande, men det äre värt! :D Ni är bäst tjejor, ses snart igen ;D <3 Bilder ska jag allt lägga upp inom kort. hehe ^^


Leev så underbart ni kan! :D <3

Av Josefine Lindqvist - 2 juli 2010 23:29

Tjudelu.. Den här dagen har bestått av att jag vaknade, låg och småsov till kanske halv ett då jag skulle behöva göra mig iordning eftersom jag hade planerat att vara i stallet 1.. Slutade med att jag var där 13.40 skulle vara i ridhuset med min kära vän Rutan runt 2 för att rida fram och träna för Sussane 14.15 Det gick bra men fy faaan va jobbigt.. Hatar värmen! Förlåt men det är sant, drack nog en liter vatten efteråt, dushcade av Rutan med trädgårdsslangen, sprutade på flugmedel, tog på flyern på grimman och så blev det sprutt för henne ute i hagen.. Rullade sig på båda sidor väldigt nogrant. Min lill söta häst, knasig om inte annat. Efter ridlägret nästa vecka måste vi åka och kolla Rutans tänder, Sussanne som tipsade om det, det kan en orsak varför hon är stum i vänster sida, att det är en tand som gör ont eller liknande, så kan de ju inte va!..


Annars idag har jag kollat på vampire, hållt mig inne även det fina vädret, men hallå jag höll på att tuppa av tidigare på dan!.. Sov lite, skulle egentligen ner till näset. Men vad gjorde jag? Kollade på ett Vampire avsnitt till för att sen gå upp och äta nått, för att sen åka med Martin till OK och köpa Pucko och chokla kaka! mmmh :D Så kan de va.


Typ en 15 minuter kvar för avsnitten att ladda ner, har sett dom redan, fattar inte att jag inte har dom på datorn, eller martin kanske hade dom på sin iofs. skit samma! Va ska jag göra? .. funderar på att sätta mig inne i vardagsrummet med mina stekföräldrar och prata lite om resan till nybygget, hur vi ska planera ;D .. eller ne?!


jaja Hedda lev gött!

 

Av Josefine Lindqvist - 1 juli 2010 16:29

Jag bara väntar på att skoltiden ska vara över, tre år kvar för min del. Men om tio år ungefär, i den åldern skulle jag kunna tänka mig att stanna. Men så är det ju  tyvärr inte. Jag tycker det är så sorgligt att vi blir gamla och dör, om man inte dör av en sjukdom tidigare. Vi är bara en del av jordens kretslopp med målet att överleva, bli gamla och  dö på det sättet. Egentligen, varför stressa igenom livet, ha så stora krav på sig att ha ett bra jobb, lyckas i det man gör. Det är ingen som kommer ihåg det om 100 år ändå. Så varför köra slut på sig själv och älta varför inget går bra, det är som hästarna är ju inte gjorde för att ha oss på ryggen egentligen, något vi har tagit fram.. Nej nu är jag i sånt här tillstånd då jag spekulerar om allting.. Hmm..


Det är så mycket skit människan har hittat på, vi tror att vi lever ett glamouröst liv, måste gå i skolan men egentligen, vad har det för nytta om man tänker på våra naturliga krav? I det stora hela har det ingen mening, det var inte det vi var skapta för. Men jag vet inte. Ska sluta tänka, får ont i huvet!


Nu ska jag iallafall käka, sen hoppa på min racercykel, möta Becca och vidare till stallet! På söndag, bär det av till nybygget med Rutan! :D Yoooo



Ovido - Quiz & Flashcards