jjossann

Alla inlägg den 26 juli 2010

Av Josefine Lindqvist - 26 juli 2010 18:31

.. With a smile on my faace(kunde ha vart) and nobody's gonna bring me down todaay.. Aoooh."

Första dagen på jobbet avklarad. Det gick väl bra men kändes lite weard måste jag säga. Men det är bara 4 timmar så det går fort. Är svårt att veta vad man ska göra, om man ska få in några rutiner eller om man ska höra sig för vad man ska göra hela tiden.. Något man lär sig kanske. Är ju ändå tre veckor jag ska vara där. Sen dröjer det bara en vecka ungefär så ska jag börja på lillerud. Kommer nog behöva åka en dag tidigare, så att jag är där på söndagen eftersom jag ska ha med Rutan också. Så kan det vara skönt att få sitt rum i lugn och ro.

Tävling den 15/8 , och det ska bli rätt kul, Amie visste inte om hon kunde följa med om inte annat så får jag fråga någon annan eller klara mig själv. Känns ganska skönt om någon skulle vilja följa med, är ganska osäker själv.. Det löser sig :)

Idag fyller brormin 20 år btw! Så har lite främmat här, eller främmat är det inte, släkt och vänner är det ju.. hehe ;D


 Igår överträffade jag mig själv genom att ge mig ut och springa.. eller snarare jogga.

Är ganska trött, hur ska de gå?..Red inte äns min häst idag, orkade inte ta in henne.. Gjorde iordning Annas sadel så kom hon och hämtade den alldeles nyss. Kul att träffa henne, någon helg blir det faktiskt att se Eclipse med henne :Dhihi finally.


Lev gött, tjarå :D

Ovido - Quiz & Flashcards