jjossann

Alla inlägg den 10 maj 2010

Av Josefine Lindqvist - 10 maj 2010 11:28

Sitter här hemma inlindad i mitt täcke. Inte för att jag gick upp nu, har nämligen varit uppe sen 8 i morse, eftersom Sally skällde uppe vid dörrn. Vet inte vad hon såg men nått var det. Jag ska iallafall se till att höra mig för efter lite jobb, lite sent nu men jag ska ringa till de ställen jag sökt till och gå till Grangården får vi se, de kanske inte vill ha några. Men alltid bra att försöka. :):)


Martin har fått jobb på Transcom eller hur det stavas nu så är hemma ensam nu, förutom bror min som är arbetslös iofs.


Martiin :D <3


Jag vet inte vad jag ska skriva, mer än att Rutan lyser upp dessa dagar. Även om jag inte orkar att åka dit.. knappt.. men när jag kommer dit, hon möter mig i hagen och följer efter mig helt frivilligt, det gör att jag klarar att gå upp på morgonen. Kan låte töntigt för vissa men alla har sina saker. Så ger hon mig en liten mjuk butt med mulen som gör att jag kan börja gråta. Vet inte vad det är som har gjort det, antingen har hon tråkigt i hagen så hon bara Jaaa Jossan, eller så är lönar sig all variationen inom ridningen och Horsemanship träningen. Hon kanske tycker det är kul, vi är lite kompisar vare sig hon vågar erkännat eller inte ^^<3 Orkar inte rida idag, så får bli en vilodag för henne idag, ser ut att bli fint väder också så antagligen kommer hon få va ute till kvällen. Ska och ge dom lunch- hö senare sen bara, satsar på 2-3, eftersom de inte får något e.m hö :)


Förresten så sär det min dödsdag idag, har ännu inte hänt nått, men hade dödsångenst igårkväll vill jag lova, när alla lampor var släkta och hela huset var tyst. Men somnade med Vampire Diaries över näsan. Hihi^^,.


Ha det gott så får vi se om vi möts här något mer!     

Ovido - Quiz & Flashcards