jjossann

Alla inlägg den 21 februari 2012

Av Josefine Lindqvist - 21 februari 2012 18:49

Tro det eller ej, jag har fixat praktikplats idag efter lite om och men.
Har även dissikerat en råtta tillsammans med Natta och Fia.. inte frivillig då utan på smådjurslektionen..
Skärde upp råttan rakt över. Lärorikt måste jag säga. Skärde ut alla inälvor och organ, kollade så vi visste vad det var och hur de satt. La ut tarmarna, kollade så vi hade koll på vad som var vilken tarm och vad som händer i varje del. Med lite hjälp av lärare. När alla inre organ var ur kroppen klippte vi upp bäckenet, grävde lite och hittade lite senor, såg att den ledde till svansen. Drog i dom och råttan viftade på svansen. Kan ju säga att vi hoppa till men jävla intressant ändå. haha:).


Provade att tömköra Fias snygga ardenner förut. Kul att prova på en häst som kan. Dolly sprang av sig en del över gärdena, hon verkar aldrig bli trött. haha Va ute ungefär en timma. Nackdelen med att snön börjar försvinna är ju att hundarna blir fruktansvärt leriga. Såååå Dollan fick sig en dusch.

Nuu är det family guy för min del, ska egentligen plugga Ekologi.. men kan jag göra senare. Vill ha mat, är hungrig... får vänta till 8. Jobbigt.. *suuck*.


En sak är kul... fick mvg på gnagar provet, och mvg som betyg i etologi.. en sak som inte är lika kul.. fick bara godkänt på mjölkko provet. KÖRV. jaja. så det kan va :). Ha dee gött...


 

Dolly myser med mig i söffa. Så de ska va :)


Ovido - Quiz & Flashcards