jjossann

Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Josefine Lindqvist - 21 juni 2010 15:31

Jag älskar film, jag har nördat film de senaste dagarna.. Kanske för att jag har varit i stugan för det mesta, ganska mysigt där. Under tiden som Martin var på jobbet så hade jag inte så mycket att göra, ville heller inte åka hem tidigt på typ lördagen så jag sov kvar med Sally sovande bredvid. Kollat på film och spelat spindelharpan, hört fåglarna kvittrat och sett sjön från fönstret eller verandan kanske man säger^^. Häärligt!


Igår var Amie med och red Rut och sedan hjälpte mig. Rutan gick super bra, riktigt kul!. Så vi har bestämt att hon ska med och hjälpa mig både från backen och till häst. Tränade även för Sussanne i fredags, det gick väl bra, eller alltid bra med träning och lite utveckling liksom.
Hästarna släpptes på stora betet igår. Rutan kom ut lite efter eftersom jag red innan. Hon sprang ganska kulligt när vi släppte ut dom, kan ju undra om magen kommerr börja växa så småningom.. hehe. Två av de andra hästarna försökte springa efter Rut, men det gick inte alltför bra. Ruutan är snabb! :D haha


På tal om film så har jag börjat kolla om på Vampire, kan knappt vänta till hösten, hur sjukt det än låter ..hrmhrm..

nej, back to the reality.. Nu ska jag ut med min ful/söta hund och sedan dra till stallet=)
Lev gött, tjarå.




Ovido - Quiz & Flashcards