jjossann

Alla inlägg den 23 juni 2011

Av Josefine Lindqvist - 23 juni 2011 15:05

Tjenafan,

nu äre såhär, jag sitter här vid min dator och har det så jävla tråkigt. Har haft tråkigare dock. Har även lite ångest hur jag ska ta mig upp till stallet eller om jag över huvudtaget ska dit idag. Jag vill dit men örk int.
Men så planerade jag såhär, om jag åker upp i möra och på lördag och rider igenom henne på banan, sen på söndag rider jag ut. På måndag kommer Lotta upp för att känna på'na så då hinner jag ju inte rida. Det blir väl bra? Vill ändå inte att hon ska gå varje dag, isåfall har hon stått två dagar denna vecka, inte så farligt ändå..? Speciellt inte nu när hon går ute i grönhagen dygnet runt:).

     Så fort jag vaknade idag gav jag mig ut på en joggingrunda, rätt gött när det är lite småregningt. Tredje dagen i rad jag joggör. Ska försöka hålla i det, rätt gött! Dolly följde självklart med, hehe!
     Fick funktionärjobb på Peace and love, men tackade nej då jag skulle vara i/på Bazaar, alltså matservering och sånt, inte min grej, samt är jag ju lite folkskygg, ingen bra kombination där inte ;).  Meen jag ska förhoppningsvis sälja jordgubbar, lite pengar där... kuljul.
     Baaaaaaaaaahhhhhhh, ger mig fan ut och springer igen s
nart. hatar fan att va hemma, speciellt när solen inte är framme.


Jaja, nu ska jag lyssna litte på de goö danskera,
        



lev gött :)












Ovido - Quiz & Flashcards