jjossann

Alla inlägg den 2 april 2010

Av Josefine Lindqvist - 2 april 2010 13:44

Gud vad jag skriver varje dag. Men ska försöka att inte skriva så mycket nämligen.. Måste bara säga att vädret är helt pucko fast ändå så underbart! I morse var det halvmulet, runt 7-9 då jag var uppe i stallet. När jag släppte ut Rutan efter en promenad eftersom alla ridanläggningar är bokade p.g.a påskhoppningarna den här helgen, så var det väl ganska så soligt så jag släppte ut henne naken. Innan jag åkte slängde jag på henne ett fleece åtminstone. Kom hem och gjorde mig lite iordning sen vid 12 tiden började det spöregna så åkte till stallet igen för att byta täcke, men när jag var i stallet så var det helt plötsligt solsken och väldigt varmt så tog bara av det dyngsura fleecen. Jag har låtit henne stå naken ute och inne nu. I alla fall när det är såpass varmt som det är. Hon är så fin i sin kropp nu, så som jag vill ha henne :D Blir att åka upp runt 4 och ta in henne, de andra tas in väldigt tidigt vill faktiskt ha henne ute nu. Fan det är ju fint väder och de är utedjur. Hon får sitt lunch hö ute iallafall så det är ju bra!

Ikväll blir det lite fest hos Hanna,
bästa stalltjejorna, har saknat att umgåtts med er så kul att jag har stallplats närmare nu också. Tycker jag ;).
Martin ska med och han drar väl med sig ett antal vännör :) I morgon blir det antagligen caféterian för mig och Becca hela dagen. Trevligttrevligt!


Oj, jag som skulle kortfatta mig.. Jag är inte så bra på det. Det är som i verkligheten, jag babblar om allt ovisentligt.    


Men ha det gott. Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards